Olomoucké shakespearovské léto

mapa není k dispozici

Datum a čas
Date(s) - 8. srpna 2021 - 22. srpna 2021
Celý den

Místo konání
Konvikt Olomouc


Už pošesté pro vás Divadlo Tramtarie pořádá letní open-air festival Olomoucké „nejen“ shakespearovské léto. Letos opět v krásném prostředí parkánu Uměleckého centra UP v Olomouci.

Festival zahájí velkolepá premiéra inscenace Tři sestry v režii úspěšného ruského režiséra Alexandera Minajeva. A bude to vůbec poprvé, kdy diváci uvidí tramtarijní adaptaci jedné z her Antona Pavloviče Čechova.

Těšit se můžete i na oblíbené komedie Divadla Tramtarie. Kromě legendárního Kabaretu nahatý Shakespeare a letní komedie Po stopách něžného muže vás čeká i spoustu novinek. Na parkánu se poprvé představí komedie Hřeben Bruce Willise, vztahové konverzační drama Nebezpečné známosti nebo temná love story Na Větrné hůrce. A čekají nás i poslední reprízy komedie Láska za koronu 2.

Pro velký divácký zájem se na jeden jediný den exkluzivně vrací oblíbená open-air komedie Láska za koronu 1. Festival slavnostně zakončíme derniérou této komedie i jejího volného pokračování s číslem 2.

Ani letos nebude chybět bohatý program pro rodiny s dětmi. Kromě našich oblíbených pohádek O pračlovíčkovi, O popleteném kouzelníkovi a Pohádce o mašinkách pro vás chystáme další zábavné atrakce. Těšit se můžete na žonglérský workshop, malování na obličej, slackline pro děti a jako obvykle budete mít i možnost vyfotit se s pohádkovým hrdinou.

Vstupenky koupíte na www.shakespearovskeleto.cz