Heřmánkovský charitativní bazar

nahrávám mapu....

Datum a čas
Date(s) - 1. prosince 2016
10:00 - 17:00

Místo konání
Mateřská škola v Holici


Rodinné centrum Heřmánek, pořádá ve čtvrtek 1. 12. 2016, v době mezi 10.00 – 17.00 CHARITATIVNÍ BAZAR, jehož výtěžek bude beze zbytku předán rodinám s dětmi, nacházejícím se v tíživé životní situaci. Bazar se uskuteční v prostorách suterénu Mateřské školy, Olomouc – Holice (Náves svobody 38). Za symbolické ceny zde koupíte oblečení, sportovní potřeby, hračky, drobné zboží do domácnosti i bižuterii atd.
Ve stejných prostorách Vám Mgr. Lenka Klápšťová nabídne možnost vyrobit si v tvořivé dílně šperk (15.00 – 17.00). Začátečníci i pokročilí si zde najdou techniku výroby šitou na míru. Každý, kdo by chtěl do charitativního bazaru (zdarma) přispět věcmi, které již nepotřebuje a přesto zůstávají pěkné a funkční, může je donést do herny RC Heřmánek (denně 8.30 – 14 hodin), nebo po domluvě s paní Marií Veselou na tel: 736 783 629.
Na charitativní bazar jste srdečně zváni, potěšíte sebe a přitom uděláte dobrou věc pro druhé.  Předem děkujeme.

Rodinné centrum Heřmánek, jako profesionální průvodce na cestě životem s dětmi, nabízí smysluplné využití času a aktivní prožívání rodičovství.
Vybavená herna je ideálním místem pro hru, setkávání s vrstevníky, předávání zkušeností, povzbuzení mezi rodiči, v nabídce je však také odborné i svépomocné poradenství, vzdělávání (místnost mimo hernu), hlídání dětí, adaptační programy před nástupem do školky, akce pro celé rodiny, odpolední kroužky atd.
Nahlédněte: www.rc-hermanek.cz / F: Rodinné centrum Heřmánek